Noble Health Food ENG
  • Home
  • About us
    • History
    • Mission Statement
    • Engagement
    • Foodnotes
    • Mukini-Mikembo
    • WeForest
  • Products
    • Preformed Products >
      • Vegetarian Balls
      • Köfte Kebab
      • Wok slices
      • Vegan Burger
      • Veggie Burger
      • Bites
    • Coated Products >
      • Nuggets
      • Schnitzel
      • Tex Mex Triangle
      • Falafel
    • Textured Products >
      • Gyros
      • Pita slices
      • Mince
    • Vegetable balls >
      • Vegetable balls Thaw & Serve
      • Terriyaki OvenBake
      • Red beet OvenBake
      • Mexican OvenBake
      • Moroccan OvenBake
    • OvenBake enriched balls >
      • Cromesquis Spinach OvenBake
      • Cromesquis Curry OvenBake
      • Cromesquis liègeois OvenBake
    • New Developments
    • Vegetarian Products
    • Vegan Products
  • Protein
    • Peas
    • Chickpeas
    • Soy
  • Target Group
  • Distribution
  • Contact
  • Blog
  • FAQ
  • NL
  • FR
  • DE
  • Home
  • About us
    • History
    • Mission Statement
    • Engagement
    • Foodnotes
    • Mukini-Mikembo
    • WeForest
  • Products
    • Preformed Products >
      • Vegetarian Balls
      • Köfte Kebab
      • Wok slices
      • Vegan Burger
      • Veggie Burger
      • Bites
    • Coated Products >
      • Nuggets
      • Schnitzel
      • Tex Mex Triangle
      • Falafel
    • Textured Products >
      • Gyros
      • Pita slices
      • Mince
    • Vegetable balls >
      • Vegetable balls Thaw & Serve
      • Terriyaki OvenBake
      • Red beet OvenBake
      • Mexican OvenBake
      • Moroccan OvenBake
    • OvenBake enriched balls >
      • Cromesquis Spinach OvenBake
      • Cromesquis Curry OvenBake
      • Cromesquis liègeois OvenBake
    • New Developments
    • Vegetarian Products
    • Vegan Products
  • Protein
    • Peas
    • Chickpeas
    • Soy
  • Target Group
  • Distribution
  • Contact
  • Blog
  • FAQ
  • NL
  • FR
  • DE
Foto

Bouletten met broccoli, pilavrijst en tikka saus

De NHF Bouletten krijgen een extra dimensie in de tikka masalasaus, een feestelijk gerecht.

Foto

 BENODIGDHEDEN  (4 personen) 

  • 28 NHF bouletten (art. 6111)
  • 400g broccoli
  • 400g long grain rijst 
  • 8 dl water
  • 27g groentenbouillon
  • 100g UV ajuin
  • 10g DV look 
  • 1 laurier blaadje
  • 30g boter
  • 200g Tikka masala saus 

​​    Bereidingstijd : 25 min

BEREIDINGSWIJZE

Snipper de ajuin fijn.  Stoof deze glazig met de look en voeg er dan de rijst aan toe.  Roer om en laat 
even mee stoven.  

Bevochtig met de gemaakte groentenbouillon en doe het laurierblaadje erbij en  sluit de kom af met een deksel.  Zet op een zacht vuurtje om te garen.

Als de rijst al het vocht heeft opgenomen neem van het vuur en roer er de boter door, kruid af en hou warm.

Kook de broccoli in gezouten water gaar en warm de tikka saus op.

​Warm de bouletten in een voor-verwarmde oven aan 180 °C op.

Foto

BENODIGDHEDEN​  (20 personen) 

  • 140 NHF bouletten (art. 6111)
  • 2 kg broccoli
  • 2 kg long grain rijst 
  • 40 dl water
  • 125 gr groentenbouillon
  • 500 gr ajuin
  • 50 gr verse look 
  • 5 laurier blaadjes
  • 150 gr boter
  • 1 kg Tikka masala saus 

BEREIDINGSWIJZE

Snipper de ajuin fijn.  Stoof deze glazig met de look en voeg er dan de rijst aan toe.  Roer om en laat 
even mee stoven.  

Bevochtig met de gemaakte groentenbouillon en doe het laurierblaadje erbij en  sluit de kom af met een deksel.Zet op een zacht vuurtje om te garen.

Als de rijst al het vocht heeft opgenomen neem van het vuur en roer er de boter door, kruid af en hou warm.

Kook de broccoli in gezouten water gaar en warm de tikka saus op.

Warm de bouletten in een voor-verwarmde oven aan 180 °C op.

ONTDEK NOG MÉÉR LEKKERE GERECHTEN 

  • ​Enchillada met vegan gehakt
  • Tajine met butternut pompoen en zoete aardappel







OFFER

Products
New developments
Vegetarian food
​Vegan food
Protein
Picture

ABOUT

Flexitarian
Distribution
Noble Health Food
Private Label
​Flexy
​
FAQ

Support

Contact
​E-News
Blog

Privacy Policy

Nederlands
Français
Deutsch
Picture
Picture
Foto
© Noble Health Food 2017