BENODIGDHEDEN (4 personen)
Bereidingstijd : 30 min |
BEREIDINGSWIJZEMeng in een kom de ketjap met de sherry.
Voeg de falafel toe en meng goed door zodat ze allemaal met de marinade bedekt zijn en laat 15 minuten marineren. Haal ze dan eruit en voeg er de vloeibare honing bij. Verhit de olijfolie en bak de falafel tot ze van buiten knapperig zijn, neem uit de pan en hou warm. Verhit de olie weer en roerbak de prei, de gesneden paprika en sojascheuten met de gemberpuree en de sambal. Giet water en de marinade bij de wok en voeg de groentenbouillonpoeder toe. Breng alles aan de kook en bind lichtjes met de maïzena. Kook de penne beetgaar en meng onder het geheel. Schik de pasta groentemengeling op bord en serveer samen met de warme falafel. |
BENODIGDHEDEN (20 personen)
|
BEREIDINGSWIJZEMeng in een kom de ketjap met de sherry.
Voeg de falafel toe en meng goed door zodat ze allemaal met de marinade bedekt zijn en laat 15 minuten marineren. Haal ze dan eruit en voeg er de vloeibare honing bij. Verhit de olijfolie en bak de falafel tot ze van buiten knapperig zijn, neem uit de pan en hou warm. Verhit de olie weer en roerbak de prei, de gesneden paprika en sojascheuten met de gemberpuree en de sambal. Giet water en de marinade bij de wok en voeg de groentenbouillonpoeder toe. Breng alles aan de kook en bind lichtjes met de maïzena. Kook de penne beetgaar en meng onder het geheel. Schik de pasta groentemengeling op bord en serveer samen met de warme falafel. |
OFFER |
ABOUT |
|