Noble Health Food ENG
  • Home
  • About us
    • History
    • Mission Statement
    • Engagement
    • Foodnotes
    • Mukini-Mikembo
    • WeForest
  • Products
    • Preformed Products >
      • Vegetarian Balls
      • Köfte Kebab
      • Wok slices
      • Vegan Burger
      • Veggie Burger
      • Bites
    • Coated Products >
      • Nuggets
      • Schnitzel
      • Tex Mex Triangle
      • Falafel
    • Textured Products >
      • Gyros
      • Pita slices
      • Mince
    • Vegetable balls >
      • Vegetable balls Thaw & Serve
      • Terriyaki OvenBake
      • Red beet OvenBake
      • Mexican OvenBake
      • Moroccan OvenBake
    • OvenBake enriched balls >
      • Cromesquis Spinach OvenBake
      • Cromesquis Curry OvenBake
      • Cromesquis liègeois OvenBake
    • New Developments
    • Vegetarian Products
    • Vegan Products
  • Protein
    • Peas
    • Chickpeas
    • Soy
  • Target Group
  • Distribution
  • Contact
  • Blog
  • FAQ
  • NL
  • FR
  • DE
  • Home
  • About us
    • History
    • Mission Statement
    • Engagement
    • Foodnotes
    • Mukini-Mikembo
    • WeForest
  • Products
    • Preformed Products >
      • Vegetarian Balls
      • Köfte Kebab
      • Wok slices
      • Vegan Burger
      • Veggie Burger
      • Bites
    • Coated Products >
      • Nuggets
      • Schnitzel
      • Tex Mex Triangle
      • Falafel
    • Textured Products >
      • Gyros
      • Pita slices
      • Mince
    • Vegetable balls >
      • Vegetable balls Thaw & Serve
      • Terriyaki OvenBake
      • Red beet OvenBake
      • Mexican OvenBake
      • Moroccan OvenBake
    • OvenBake enriched balls >
      • Cromesquis Spinach OvenBake
      • Cromesquis Curry OvenBake
      • Cromesquis liègeois OvenBake
    • New Developments
    • Vegetarian Products
    • Vegan Products
  • Protein
    • Peas
    • Chickpeas
    • Soy
  • Target Group
  • Distribution
  • Contact
  • Blog
  • FAQ
  • NL
  • FR
  • DE
Foto

Pittige falafel met gember en prei

Laat je verrassen door de geweldige combinatie van de gemberpuree en de prei.


Foto

 BENODIGDHEDEN  (4 personen) 

  • 80 ml ketjap manis
  • 60 ml droge sherry
  • 40 NHF falafel (art.5112)
  • 50 ml vloeibare honing
  • 100 ml olijfolie
  • 1 kg prei gesneden
  • 800 gr rode paprika
  • 400 gr sojascheuten
  • 40 gr sambal oelek
  • 40 gr specerijenpuree gember
  • 400 ml water
  • 20 gr groentenbouillonpoeder Knorr
  • maïzena blanke sausbinder
  • 800 gr Penne 

​​    Bereidingstijd : 30 min

BEREIDINGSWIJZE

Meng in een kom de ketjap met de sherry.

Voeg de falafel toe en meng goed door zodat ze
allemaal met de marinade bedekt zijn en laat 15 minuten marineren.

Haal ze dan eruit en voeg er de vloeibare honing bij.

Verhit de olijfolie en bak de falafel tot ze van buiten knapperig zijn, neem uit de pan en hou warm.

Verhit de olie weer en roerbak de prei, de gesneden paprika en sojascheuten met de gemberpuree en de sambal.  

Giet water en de marinade bij de wok en voeg  de groentenbouillonpoeder toe. 

Breng alles aan de kook en bind lichtjes met de maïzena. Kook de penne beetgaar en meng onder het geheel. 

Schik de pasta groentemengeling op bord en serveer samen met de warme falafel.

Foto

BENODIGDHEDEN​  (20 personen) 

  • 400 ml ketjap manis
  • 300 ml droge sherry
  • 200 NHF falafel (art.5112)
  • 250 ml vloeibare honing
  • 500 ml olijfolie
  • 5 kg prei gesneden
  • 4 kg rode paprika
  • 2 kg sojascheuten
  • 200 gr sambal oelek
  • 200 gr specerijenpuree gember
  • 2 l water
  • 100 gr groentenbouillonpoeder Knorr
  • maïzena blanke sausbinder
  • 4 kg penne 

BEREIDINGSWIJZE

Meng in een kom de ketjap met de sherry.

Voeg de falafel toe en meng goed door zodat ze
allemaal met de marinade bedekt zijn en laat 15 minuten marineren.

Haal ze dan eruit en voeg er de vloeibare honing bij.

Verhit de olijfolie en bak de falafel tot ze van buiten knapperig zijn, neem uit de pan en hou warm.

Verhit de olie weer en roerbak de prei, de gesneden paprika en sojascheuten met de gemberpuree en de sambal.  

Giet water en de marinade bij de wok en voeg  de groentenbouillonpoeder toe. 

Breng alles aan de kook en bind lichtjes met de maïzena. Kook de penne beetgaar en meng onder het geheel. 

Schik de pasta groentemengeling op bord en serveer samen met de warme falafel.

ONTDEK NOG MÉÉR LEKKERE GERECHTEN 

  • ​Enchillada met vegan gehakt






OFFER

Products
New developments
Vegetarian food
​Vegan food
Protein
Picture

ABOUT

Flexitarian
Distribution
Noble Health Food
Private Label
​Flexy
​
FAQ

Support

Contact
​E-News
Blog

Privacy Policy

Nederlands
Français
Deutsch
Picture
Picture
Foto
© Noble Health Food 2017