BENODIGDHEDEN (4 personen)
Bereidingstijd : 25 min |
BEREIDINGSWIJZEKook de rijst net niet gaar.
Versnipper de ui, snij de wortel en champignons in schijven. Bak de ajuin en de versnipperde look in de olie. Doe er de wortel, prei en champignons bij en bak tot ze bijna gaar zijn. Kruid dit met curry. Roer hieronder de wokreepjes en de erwten. Hou dan warm. Voor de saus bak je de look samen met het cayenne-poeder kort aan en roer er de culinaire room en pindakaas door. Laat even opkoken op matig vuur. Doe er de suiker en het sap van de citroen bij. Meng de rijst onder de groenten en serveer dit alles samen met de pindasaus. |
BENODIGDHEDEN (20 personen)
|
BEREIDINGSWIJZESnipper de ajuin fijn. Stoof deze glazig met de look en Kook de rijst net niet gaar.
Versnipper de ui, snij de wortel en champignons in schijven. Bak de ajuin en de versnipperde look in de olie. Doe er de wortel, prei en champignons bij en bak tot ze bijna gaar zijn. Kruid dit met curry. Roer hieronder de wokreepjes en de erwten. Hou dan warm. Voor de saus bak je de look samen met het cayenne-poeder kort aan en roer er de culinaire room en pindakaas door. Laat even opkoken op matig vuur. Doe er de suiker en het sap van de citroen bij. Meng de rijst onder de groenten en serveer dit alles samen met de pindasaus. |
OFFER |
ABOUT |
|