BENODIGDHEDEN (4 personen)
Bereidingstijd : 25 min |
BEREIDINGSWIJZEBreng water met zout aan de kook en kook de kolven 15 min gaar. Laat afkoelen en bestrijk ze met olijfolie en wat chilivlokken.
Rooster de maiskolven op een gril of in een grillpan. Keer regelmatig. Als ze klaar zijn, bestrooi ze met wat zout. Snij de avocado’s doormidden, haal de pit eruit en schep het vruchtvlees in een kom. Voeg limoensap, melk, 2 eetlepels olijfolie en plet alles met een vork (als je liever gladde guacamole eet, mix alles met een staafmixer). Hak de koriander en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper. Bak de triangels in een pan met olijfolie aan beide kanten totdat ze lekker krokant zijn. Serveer de Tex Mex triangels met guacamole en gegrilde maiskolven. |
BENODIGDHEDEN (20 personen)
|
BEREIDINGSWIJZEBreng water met zout aan de kook en kook de kolven 15 min gaar. Laat afkoelen en bestrijk ze met olijfolie en wat chilivlokken.
Rooster de maiskolven op een gril of in een grillpan. Keer regelmatig. Als ze klaar zijn, bestrooi ze met wat zout. Snij de avocado’s doormidden, haal de pit eruit en schep het vruchtvlees in een kom. Voeg limoensap, melk, 2 eetlepels olijfolie en plet alles met een vork (als je liever gladde guacamole eet, mix alles met een staafmixer). Hak de koriander en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper. Bak de triangels in een pan met olijfolie aan beide kanten totdat ze lekker krokant zijn. Serveer de Tex Mex triangels met guacamole en gegrilde maiskolven. |
OFFER |
ABOUT |
|